👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
BCC-team stelt zich voor -  Eddy Neirynck -  bcc

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Eddy Neirynck, hardware-specialist n medewerker van het eerste uur.

caf de meibloem vulderstraat brugge 1975

Geboren: Brugge 17/04/1962
Gehuwd met Blomme Dorine 
Eén zoon Renzo

Tijdens mijn kinderjaren woonden we in de Vulderstraat waar mijn ouders nog  café “De Meibloem” hebben uitgebaat (als je hier klikt zie je een foto uit beeldbankbrugge uit 1975).Ik ging naar het kleuter bij de pap nunnen en nadien naar het Sint-Leocollege, waar ik mijn lagere school heb gelopen.Mijn volgende school was het VTI Brugge waar ik een technische opleiding heb gehad.
In mijn uitgangsjaren was ik meestal te vinden in de Norbert’s  Hey Club  te St-Kruis waar ik deel uitmaakte van de dansgroep. Af en toe gingen we ook naar de Beams of de Madrack.Na de schooltijd ben ik dan als vrijwilliger in het leger gegaan omdat het  in die periode moeilijk was om aan werk te komen. Daar ben ik opgeleid tot hersteller voertuigen en chauffeur zware voertuigen, waaronder ook pantservoertuigen. Leopard, AMX, M113 en nog andere.


Dorine is 16 jaar.


Trouwfoto Eddy

In 1982 ben ik gehuwd met Blomme Dorine,omdat ik in Duitsland gekazerneerd was in  Kamp Astrid Propsteierwald  zijn we daar dus ook gaan wonen in een Belgische wijk in de stad Stolberg (omgeving Aachen).
Waar we ook goede contacten hadden met de Duitse bevolking. Hier lees je meer over Stolberg (in het Duits!) en hier over Camp AstridNa 9 jaar militaire dienst ben ik terug in het burger leven gestapt, en op 01/12/1989 beginnen werken bij het Visbedrijf Pieters waar ik nu al 18 jaar ben tewerkgesteld als vrachtwagen chauffeur.Mijn PC tijdperk begint rond de eeuwwisseling.
In  het begin probeerde ik veel zelf waardoor ik meerdere keren een blauwtje(scherm) heb gelopen,wat me veel centen heeft gekost om telkens alles te laten nazien.
Na een tijd vernam ik dat er cursussen werden gegeven in het buurthuis te  ST-Jozef waar ik gretig op in ging.
Dat was dan mijn  kennismaking met Johan, Lucien Persijn, Tonia, Lut , Noella en nog andere cursisten.
Achteraf ben ik op aanraden van Johan nog cursussen gaan volgen in het snt(zie website Falcon).

Naderhand met Johan, Tonia, Lut en mezelf de BCC opgestart waar ik nog met volle teugen van geniet.
Het doet me veel plezier om te zien dat de mensen ons vertrouwen en appreciëren  voor onze inzet, en dat ze genieten van elke BCC-avond.
Wij proberen de mensen te helpen waar we kunnen met alle nodige uitleg .
Het is een hart onder de riem om te zien dat er nog steeds nieuwe mensen  naar ons toe komen in de Garve.

Vader en zoon Renzo
Vader Eddy en zoon Renzo, ook geen onbekend gezicht in BCC!