Norbert

Ik ben geboren in Brugge op 12/09/1943 in de St.-Annawijk, in de Blekerstraat 13, een zijstraatje in Jerusalemstraat beter gekend als  “Vlissinghestraat". Daar waren ooit opnamen van de film van "Zuster Luc", met Audrey Hepburn en Peter Finch in de hoofdrol, en ook nog de Vlaamse film  "De vorstinnen van Brugge"...  allemaal mee gemaakt.

Klik hier en ga naar het Sint-Annakerkplein

Nu iets anders over mij... Ik ben gehuwd met Ida Matthys; zij is afkomstig van St.-Kruis.  Wij hebben twee dochters en vier kleinkinderen.

Wij zijn in Sint-Jozef komen wonen in het jaar 1974/75.  We hebben alle twee tesamen gewerkt in de Philipsfabriek langs de Pathoekeweg, Ida vanaf  1960 (toen nog CBRT) en ik in 1964 totdat wij op brugpensioen zijn moeten gaan vanaf 1997.

Norbert en zijn hobby's

En dan mijn hobby.

Ik heb er veel : ik heb gevoetbald, minivoetbal, gevolleybald, ik heb badminton gespeeld, ben ook nog drummer geweest in een orkest, maar dat is lang geleden............

Maar nu iets van mijn grootste hobby : dat is filmen. Vroeger was het anders met bandjes super8, VHS-cassettes, bandopnemers.  Dat was veel werk voor te monteren maar nu op de computer gaat het vlotter.  Maar ik moet ook nog veel bijsturen vandaar dan ik nog school volg voor filmmontage in de SNT te Brugge (Adobe Premiere en Pinnacle studio).
Ik heb ook nog andere lessen gevolgd onder andere DOS en Windows 95, Windows 98, Windows XP, Word, Photoshop 8  en Multimedia..... een hele boterham dus !!
Ik ben bij de BCC terechtgekomen via Eddy Neirynck. Het was niet ver van huis en waarom dan niet eens langskomen?
Ik ben ook nog aangesloten bij een filmclub in Oostkamp,het "Spectrum".  Wij hebben ook een site;  je moet maar eens zien   : www.spectrumoostkamp.be

O ja, nog iets ik zou het nog vergeten : ik ben supporter van "Club Brugge", al meer dan 45 jaar!