Noëlla is huisfotograaf van de BCC. Al reeds van het begin maakt ze elke bijeenkomst mooie foto's. Die kun je hier op verschillende pagina's bekijken.

De “ik” achter de naam noe: oorlogskind

Ik ben een rasechte Bruggelinge en voor geen geld ter wereld zou ik ergens anders willen wonen.

Een oorlogskind dat opgroeide in een doorsnee arbeidersgezin.

In die tijd was verder studeren er niet bij, vanaf mijn 14 jaar ging ik werken.

De “ik” achter de naam Noe: getrouwd

En een paar jaar later liet ik mijn oog vallen op een toffe knul met een vespa.

Ondertussen is de vespa al heel lang versleten maar de toffe knul staat nog steeds aan mijn zijde.

Een echte diva op de wereldexpo van 1958...

De “ik” achter de naam Noe: ijsjes

Samen hebben we twee dochters, drie kleinkinderen en een achterkleinkind.  Vijfendertig jaar verkochten we dagelijks verse ijsjes.
De beste van Brugge en omstreken.’  Het was ons levenswerk, met hart en ziel schepten we de ijsjes.

Pensioen

Na mijn pensioen zo’n 5  jaar geleden ben ik weer achter de schoolbanken gaan zitten.
Een toevallig telefoontje bracht mij in contact met computer en zo volgde
de “Computerles“.  We kochten ons eerste pc-tje en gingen aan de slag.

Het bleef niet alleen bij computerles, ik volgde ook acht jaar Engels. Zo ga ik nu al langer naar school dan in mijn kinderjaren.

BCC en andere hobby's

Fotograferen, foto’s bewerken, het is mijn passie.
Nu volg ik ‘elements 4’ om nog intensiever met mijn hobby bezig te zijn.

Samen met Lut en Eddy in BCC: goeie vrienden

Samen met andere cursistenvrienden  van Wijzer en onze leerkracht hebben we de BCC-groep opgestart, de “Buurt Computer Club”. die zonder winstoogmerk andere mensen wil helpen.
Wij zijn een vereniging voor de beginnende computerliefhebbers
En zelf steken we ook altijd wel iets op.

Nog meer over/van Noëlla lezen?

Hier enkele leuke links met extra's:

1. Noella Dhondt bezoek hier haar website

2. Noëlla staat ook vermeld in het boek: "Sint-Jozef. Een Brugse Volkswijk": bekijk hier foto en commentaar bij de foto (een .pdf-bestand).

3. Vroeger hield Noëlla ook een blog bij...je kan hier nog terugblikken op haar vroege schrijfsels.