Johnny Dumalin

Goeiendag, mijn naam Johnny Dumalin, ter wereld gekomen te Oostende op 9 februari 1954.

Hoewel ik mijn jong leven door gebracht heb in Oudenburg een romeinse nederzetting, en nu ben ik ook bij de oude Belgen.

Ik kom uit een gezin met vier zussen en vier broers en mijn grootvader woonde ook bij ons, veelal een gezellige boel en er was altijd iets aan de hand.

Foto van mijn ouderlijk huis met mijn grootvader, mien pa, een broer, een zuster, en ikke de kleinste twee keer

Ik woonde vlak aan de markt, echt leuk, de foor voor mijn deur en allerlei andere evenementen, in mijn jonge jaren was alles om en rond het marktplein te doen.

Ik deed ook mee aan allerlei actieviteiten op de gemeente

Huwen deed ik met een echte Brugse uit het Sint Anna kwartier, en ik kwam in Brugge Wonen op Sint Anna natuurlijk, dit in 1973

Door te huwen en mijn schoonfamilie die bij de brandweer actief was, vond ik dit geweldig en sloot me aan bij de club of beter gezegd de Brugse Brandweer in 1974

Nu op pensioen, ben ik nog actief als in de stuurgroep “Senioren Adviesraad van Stad Brugge” en nu dus ook van de stuurgroep “Brugse Computer Club”