BCC 2005 foto's najaar

BCC gaat van start september 2005

BCC FOTOBOEK

najaar September 2005

Buurt  Computer Club komt elke eerste  vrijdagavond van de maand bij elkaar

, van 19u tot 21.30u. In het Dienstencentrum De Garve Pannenbekestraat 33 op Sint-Jozef.
                                     Wie zijn de teamleden

Johan Desender , Eddy Neirinck  , Martine Desoppere , Tonia , Lut, Noella , Rik, Lucienne ,Fernand  . Een half jaar later is Norbert  komt er ook bij.

BCC GAAT VAN START  , En zoals je ziet  ...    Het is een REUZESTART

BCC okt 2005   Eerste keer PC wat doe je er mee ? Programma's, en internet,

BCC onderwerp 4 nov. 2005    :schilderprogramma,Artrage  .

BCC onderwerp 2december; Johan introduceert   WIJZER  en legt verder meer uit over
internet.en natuurlijk worden de vragen van onze BCC mensen zoveel mogendlijk beantwoord .
Lucienne en Fernand  staan klaar aan de bar

.
.............................................................................................

BCC....      Het ontstaan BCC en hoe     2005  !
De gangmaakster  van Buurt Computer Club is Tonia Van Wijk  die ondertussen zelf vrijwillig medewerkster  was bij Wijzer, na enkele jaren computerles te volgen.
Zo werd de vraag ingediend bij de Koning Boudewijn stichting en die aanvraag werd goedgekeurd.  En daaruit vloeide de Buurt Computer Club..BCC..voort..! Johan als leider van de groep en Martine de goede rechterarm van ons allemaal staat er altijd om ons bij te staan.
En onze klas die ook al een paar jaar terug computer leerde ...en wij willen natuurlijk nog leren.
Maar voornaamlijk bij elkaar blijven ...een hechte vriendschap is onze leuze en ambitie.
En anderen ook iets bij te brengen die ook nog weinig van computer weten.
En veel moeite hadden wij  niet  om bij elkaar te voegen en  BCC te starten maar, maar dan begint het pas allemaal.
...Johan Tonia  Eddy  Lucienne  Martine  Lut  Rik  Noella ...en nu ...De   hoofden bij elkaar..en ..een locatie ..  een logo ..publi