Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

De datum voor maart ligt nu helemaal vast: 3 maart 2017. Je krijgt sowieso (een week vooraf) een e-mail van Lut.... Krijg je die mail niet? Stuur ons een mailtje én vraag om op de uitnodigingslijst genoteerd te worden.

3 februari 2017

Vorige maand waren we een weekje later dan gewoonlijk: daardoor zijn we er nu ook sneller dan gewoonlijk! Op vrijdag 3 februari zijn jullie terug allemaal welkom voor de BCC-bijeenkomst in De Garve in de Pannenbekestraat 33 in Sint-Jozef: lokaal dienstencentrum De Garve om 19u.

Programma
In de buurtcomputerclub van Sint-Jozef volgen we steeds meer de actualiteit. We proberen de pols van het moment te voelen op dit moment. We brangen actuele onderwerpen, maar proberen die zo eenvoudig  mogelijk aan jullie uit te leggen.

Deze keer: Chromebook en Chromecast Foto's BCC 3febr

Misschien denk je wel: nooit van gehoord. Inderdaad, hoewel ze al een aantal jaar op de markt zijn, zijn ze nog altijd niet zo gekend...

Chromebook is een goedkope computer, die NIET draait op Windows of Apple MAAR WEL op het besturingssysteem van GOOGLE. Veel van wat je op zo'n Chromebook doet, doe je direct in de CLOUD.

Chromecast is een klein, erg goedkoop toestelletje waarmee je van een platte tv een smarttv maakt: je kan alles van de Windows-computer, je laptop maar ook van je smartphone op je computerscherm bekijken: foto's, filmpjes, alles van youtube, Netflix, enz.

 

 

Op vrijdag 3 februari kom je natuurlijk nog veel meer te weten!