Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Hoe zal de aangepaste Windows10 er na zijn eerste verjaardag vanaf juli 2016 uitzien?

6 mei 2016: laatste BCC voor de zomerstop

Vrijdag 6 mei wordt het alweer de laatste BCC-bijeenkomst voor de lange zomeronderbreking! Zorg dat je erbij bent...want anders is het wachten tot 2 september. Lees het onderwerp hieronder....

Google Photo's is het onderwerp!


Dat Google dikwijls de bakens verzet, wisten we al. Maar onlangs verraste Google iedereen met zijn nieuwe gratis Foto-app. Eindeloos veel foto’s kun je heel eenvoudig in de cloud zetten. Geen kabels meer nodig om over te zetten naar je computer! Ruimte zat. Bovendien worden je bestanden (indien gewenst) mooi in groepjes gezet, of wordt er een filmpje gemaakt, zonder dat je iets moet doen! Ongelooflijk. Komt dat zien!!

 

Google Foto's zou ook een beetje de opvolger moeten worden voor het langzaam verdwijnende PICASA.

 

Bill Perlmutter, een Amerikaan van 22, komt naar Europa in 1954 en maakt deze reeks geweldige foto's (klik op afbeelding hieronder!)

Wat droegen mensen...?

Elle zocht uit wat de mensen droegen als populaire kledij in het jaar dat jij geboren werd. Bekijk hier de 100 foto's, ééntje per jaar....

Tip tussendoor: hoe draai je een bladzijde van je krant?

Bekijk dit speciale filmpje en binnen 2 minuten weet je het:

Terugblikken?

BCC op 1april? Geen onderwerp: alleen bijbabbelen én computerproblemen oplossen.    Bekijk zeker  de foto's BCC 1april

        Zie ook het Fotoalbum Privé van BCC Leden  

BCC buurtcomputerclub brugge sint-jozef

Windows 10 met update

Op 29 juli viert Windows 10 zijn eenjarige bestaan. Rond die tijd zal ook de verjaardagsupdate zijn weg vinden naar gebruikers. Veel is nog niet geweten, laat staan al definitief. In het menuvenster zullen de instellingen- en accountknoppen verborgen worden achter een hamburgermenu. We houden je op de hoogte!