Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

2017: ook grote Windows10 update!

Windows 10 krijgt ook volgend jaar een grote update. Dan worden weer nieuwe dingen aan het besturingssysteem toegevoegd: meer 3D-ontwerpen en meer aandacht voor VR. Wellicht ergens tegen maart/april te verwachten!

4 november 2016

bron foto: wikipedia     zie de BCC FOTO's   4nov.2016

Ons huis ligt vol van de soorten kabels achter onze televisie, computer, digicorder, printer, … Verlengdraden, voedingskabels, netwerkkabels, internetkabels, …
Routers, switches, Powerline, … Allerlei verbindingen, met kabels, draadloze verbindingen, wifi of bluetooth, of over de stroomdraden.Allerlei combinaties zijn mogelijk.

Heb je meerdere computers in huis? Hoe kun je de informatie van de ene computer op de andere zien? Enig inzicht en doorzicht, trips en truuks, om snellere en veiliger verbindingen te maken in je huis.

daniel dendooven

 

 

Daniël Dendooven, bestuurslid van BCC, leidt je rond in het ingewikkelde doolhof van NETWERKEN. In je huis en daarbuiten... (foto: freddy calebout)

3 populaire programma's verdwijnen !

De ondersteuning op het Windows Essentials-programma van Microsoft wordt definitief stopgezet. Vanaf 10 januari 2017 is het niet meer mogelijk om de software te downloaden of te installeren. Windows (Live) Esssentials bevatte diverse losse programma's voor bepaalde taken. Zo was er een aparte mailclient, Windows Live Mail, een eenvoudig videobewerkingsprogramma in de vorm van Movie Maker en een fotogalerie: Photo Gallery. Deze drie verdwijnen dus!