Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Volgende BCC: 2 september 2016

We zijn er terug op vrijdagavond 2 september om 19u

 

in De Garve Pannebekestraat 33 Sint-Jozef.. .

Onderwerp: de verjaardagsupdate van Windows 10

zie de BCCfoto's 2sept.

Prachtige video met het mooiste van...


...België en Noord-Frankrijk. Laat je 3min.45 betoveren door deze heerlijke time-lapse-video. En Brugge ontbreekt natuurlijk niet tussen de vele parels...

De zomertip van Martine

De Duitser Heinrich Engelhard Steinweg bouwde in 1836 de eerste vleugelpiano. In 2006 kreeg de Vlaamse pianobouwer Chris Maene de toestemming om een replica te bouwen van de eerste Steinway Grand piano. Bekijk hier op Canvas het hele verhaal: de zomertip van BCC-stuurgroeplid Martine!

Lucienne in Brugs Handelsblad

Uittredend BCC-lid Lucienne is nog actief in de Sint-Andriese Feesten. Ze stond dit weekend nog in de krant (bron: brugsch Handelsblad juni 2016)

Smartphone snel(ler) opladen??

We lezen hier in Clickx: "Wat is de grootste fout die je kan maken? Een andere lader nemen die niet met jouw toestel is meegeleverd. Initieel kan het geen kwaad voor laders die 1,2A of minder laden aan 5V, maar het wordt gevaarlijker wanneer je er eentje van 1,6A tot 2A neemt. Hierdoor ga je je toestel sneller willen opladen dat het technisch gezien kan, met als gevolg extra druk in de batterij. Wie dat frequent doet, riskeert een veel snellere batterijslijtage, met een verhoogd risico tot ontploffing door drukopbouw in de batterij. Gebruik daarom altijd de standaardlader die bij je toestel zit." Zo, dat weten we dan ook weer...

Hoe opladen?

Wil je weten hoe wij onze batterijen precies opladen? Bekijk dan even dit extra-sportief filmpje én je weet dat we na deze zomertraining extra sportief uit de kleedkamer zullen komen in september:

fiets

Terugblik op de laatste...

Wil je liever nog even terugblikken op vorige bijeenkomst? Dat kan! Hier vind je de foto's van Noëlla, eronder de links naar het onderwerp van vorige maand: Google Photo-app.

Google Photo app: de stappenplannen voor gebruik

Hoe werkt Google Foto-app?

-foto's van je pc naar google-foto's kopiëren
-bewerkingen uitvoeren in online-foto-opslagruimte 
(zoeken, verwijderen en bewerken van foto's, albums aanmaken)
-delen van gemaakte albums 
-foto's bewerken in Google Foto-app

Extra's voor Google foto-app

Hoe bespaar je ruimte op je Android en/of op je cloud-ruimte?

Extra's

Chromecast-ondersteuning  Google voegde Chromecast-ondersteuning toe aan de app: daarmee is het nu mogelijk om foto's vanuit de app op je tv op te starten als een diashow.
Hoe verdient Google aan de foto-app?