Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

WK voetbal opstelling ploegen

Zuid-Korea heeft de definitieve wk selectie al bekend gemaakt!

Zitten toch wel een paar verrassende namen tussen!

1 朣楢琴执执

2 瑩浻牡楧硰执

3 执獧浻牡楧

4 敬瑦 瀰絸朣杢

5 执獧扻捡杫

6 潲湵 潣潬

7 昣昸昸慢正

9 敷止瑩札慲楤

10 湥楬敮牡氬晥

11 瑦戠瑯潴牦

12 浯潴 捥捥浩条

13 洭穯氭湩慥牧

14 摡敩瑮琨灯捥

15 捥捥 慢正

16 牧畯摮椭慭敧

17 獭氭湩慥牧摡

18 敩瑮琨灯

19 捥捥捥慢正

20 牧畯摮椭慭

21 敧楬敮牡 札散散汩

22 整 牰杯瀻

23 獯瑩潩敲慬

Trainer: 楴敶执獧 搴筮.

Persoonlijk vind ik het echt jammer dat 敧楬敮牡 札  er niet bij is...

Klik hier en bekijk ook de selectie van Irak en Nigeria...

Brugse kandidaten

Heb je je ook al eens afgevraagd wie zondag allemaal op JOUW stembrieven zullen staan. Welke kandidaten uit ons kanton staan er straks op die stembrieven? Op deze website zie je het mooi, per partij, voor de drie stemmingen:

(Klik op onderstaande afbeelding)


Alle foto's van de laatste BCC-avond (gemaakt door huisfotograaf Noella) op 9 mei 2014 bekijk je hier.

Onderwater in Bali

Mooi werk !

Als enige land in de EU heeft België een wet ingevoerd waardoor de gebruiker, wanneer hij van provider verandert, nog 1,5 jaar toegang heeft tot zijn oude e-mail account en zijn webruimte bij zijn oude provider.


►nieuw► Een nieuw-ontwikkelde zonnebril heeft een kleine chip in zijn zonnebril gekregen. Gevolg: wanneer jij je meer dan 5 meter van je zonnebril verwijdert dan zal hij een boodschap naar jou sturen, en opnieuw op 10 en op 20 meter. De app op je smartphone zal onthouden vanop welke locatie die boodschap gestuurd werd, zodat je je zonnebril gemakkelijk kan terugvinden.Vaak spreken we over het programma Ccleaner. Ik heb net spiksplinternieuwe stappenplannen online gezet om allerlei te doen met dat programma. Maak je keuze:

►Ccleaner downloaden en installeren
►Ccleaner: computer opruimen
►Ccleaner gebruiken om het register te kuisen
►Ccleaner om een programma te verwijderen op je computer
►Ccleaner om opstartprogramma's af te zetten

Vorige BCC: 9 mei 2014


Bekijk hier alles van de laatste BCC-avond opnieuw!

Onderwerp van deze BCC-avond:

Steeds meer verdwijnen kranten en tijdschriften achter een betaalmuur:
gratis lezen is er niet meer bij. Er komen steeds meer nieuwe manieren
om kranten, muziek, ... te lezen, te luisteren...
 
In deze BCC-avond gaan we op zoek
naar waar je kranten toch nog gratis kan lezen
(enkel voor leden van de bibliotheek).
We bekijken ook allerlei andere alternatieven.
Hoe zal de kranten- en tijdschrift-wereld er binnen 5 jaar gaan uitzien?

Vraag: moet ik Adobe Flash Player installeren, als ik die melding krijg? 
Lees hier het antwoord op die vraag + stappenplan voor VEILIGE installatie!

Verras moeder met wat lekkers

 
Iedereen kan koken

Koken is dankzij moderne keukenapparatuur tegenwoordig eigenlijk voor iedereen te doen. Zelfs als u twee linkerhanden hebt, zijn er voldoende websites en apps te vinden waar u stap voor stap door het bereidingsproces begeleid wordt. En is moeder toevallig degene die altijd kookt, dan is het extra leuk als u eens een culinaire verrassing op tafel zet. Wilt u bijna letterlijk bij de hand genomen worden, kijk dan vooral even op de site van Een.be! Hier treft u niet alleen een grote hoeveelheid nauwkeurig beschreven recepten aan, maar zorgt de tv-kok in videoclips voor begeleidende instructies. Als het dán nog mislukt vrezen we dat een gang naar de snackbar op de hoek de enige overgebleven oplossing is. Ook altijd leuk is het bakken van een taart, hier kunnen ook kinderen aan meedoen. Op Taartrecepten.net staat een forse verzameling instructies voor het fabriceren van de mooiste exemplaren. Qua websites zijn verder - natuurlijk - het overbekende Smulweb, Allerhande en ook Culinairkookboek.nl een prima startpunt voor een culinair avontuurtje. Check verder vooral ook in de appstore van uw mobiele apparaat, ook hier valt genoeg moois te vinden!
http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten
http://www.taartrecepten.net
http://www.smulweb.nl
http://www.ah.nl/allerhande/recepten-zoeken
http://www.culinairkookboek.nl

Google Parking Location

Een bericht dat we je niet willen onthouden, is de Parking Location die Google in een update van zijn Google Search uitgebracht heeft. Wat die functie doet is heel simpel, maar wel heel handig: Google kan nu "voelen" wanneer je je auto geparkeerd hebt, en zal die plek als een speciale kaart op je smartphone bewaren. Wil je terugkeren naar je auto, dan moet je gewoon naar Google Search gaan, de kaart oproepen, en dan via Google Maps de instructies volgen om daar te geraken. Of de software nauwkeurig genoeg is om je in een ondergrondse parking te begeleiden naar je auto, konden wij niet meteen lezen in de aankondiging. Nochtans is dit de functie waarnaar de meeste gebruikers echt verlangen! (bron: netties.be)


geheime deur

Stap eens de geheime deur rechts hiernaast binnen:

Ergens op internet bevindt zich een geheime deur. Wanneer je die binnengaat, kom je op onverwachte plaatsen terecht. Bij elk bezoek kom je ergens anders terecht... Op de beginpagina zie je een wit scherm met een houten deur. In het midden van de deur zit een zware deurklopper. Klik hierop en de deur opent zich. Achter deze deur zie je telkens afbeeldingen uit Google Streetview waar je doorheen kunt navigeren. Plots sta je in een mooie boekenwinkel in Portugal of op een weidse vlakte in Afrika, in een automuseum in Japan of in een tempel in India.

Opgedraaide hond

Vlieg boven Kenia