Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Landschapsfotografie door Jürgen de Witte


Jürgen de Witte is vaste fotograaf voor BruggeLokaal en dook in het verleden ook al enkele keren op in de BCC. Hij maakte de deelnemersfoto's nav 5 jaar BCC, en hij gaf al eens een avond over hoe je een goeie foto kan herkennen. 

Maar onlangs won Jürgen enkele prijzen met zijn foto's in China. Stel je voor: niet mis hé. Vandaar dat we Jürgen meteen vroegen om ons uitgebreid te komen vertellen hoe hij die prachtige foto's maakt, waarmee hij die prijzen wint.

Deze keer concentreert hij zich helemaal op het maken van

LANDSCHAPsfoto's

Ongetwijfeld een erg boeiende avond. Helemaal gratis bovendien. Iedereen welkom in De Garve in Sint-Kruis Pannebekestraat op vrijdag 8 november 2013. We beginnen om 19u. Nadien kans om iets te drinken in de cafetaria én de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees ook hier meer.

8 november 2013: Sint-Jozef


Let op! Voor de eerste keer in het bestaan van BCC schuiven we een weekje op: niet de eerste vrijdag maar wél de tweede. Reden: 1 november is een feestdag! We verwachten jullie allemaal op 8 november om 19u in De Garve, Sint-Jozef. 

november maand


Hey
Subject: RE: Oradour Sur Glane. De nazi-misdaden van 10 juni 1944 in dit dorp. Wat fanatisme en intolerantie kunnen aanrichten.

Zeker bekijken !!!!! 20 minuten lang: maar volledig bekijken.

 

Zeker al deze wreedheden bekijken en de vertaling in het nederlands beluisteren

 

Om stil van te worden. En nog moeten we de vraag stellen ‘ Waarom gebeuren nog steeds zulke barbaarse , mensonterende aanvallen op burgers, nog steeds elke dag’.

 

Nu kan je ook piano spelen op je COMPUTER

 

 

Wereldrecord boeken vallen

Een 600 meter lang parcours tussen de boekenstands, 5500 boeken vallen in Antwerpen...

Zoals je wellicht wel gemerkt hebt, is er iets veranderd aan de startpagina van google. Het 'grijze lint' bovenaan is niet meer. In de plaats is in de rechterbovenhoek een raster gekomen: een vierkantje met 9 blokjes. Vanaf nu vind je daar je google applicaties (drive, kalender, enz..) terug...

Gebruik je Chrome? Dan zie je dat raster ook uiterst links, aan het begin van de favorietenwerkbalk (die in Chrome bladwijzerwerkbalk heet).

Hoor het ook eens van een ander...

Vorige keer: muziek en computer

De eerste avond van het nieuwe werkjaar ging over muziek en geluid op de computer. Er is weer zoveel veranderd: wij zetten graag de nieuwe evoluties op een rijtje voor jullie...

 FOTO's BCC 4okt.2013
Dans mee met de mevrouw die staat te wachten op de bus
► 100 bekende platenhoezen bekijk je hier
Kleur bij je muziek zelf maken
► Een instrument spelen op je eigen computer

BCC Sint-Pieters

BCC heeft ook een afdeling in Sint-Pieters. Daar komen we in de namiddag samen: van 14u tot 16u30 met uitgebreide koffiepauze én kans om vragen te stellen tijdens die pauze. Telkens de vierde dinsdag van de maand (als er géén feestdag of vakantie is).

Eerstvolgende bijeenkomsten:

dinsdag 26 november: De meeste mensen denken dat youtube alleen een verzameling korte, onnozele of grappige filmpjes is. Maar youtube heeft veel meer mogelijkheden. We bekijken er enkele, en kunnen het ook niet laten van enkele uiterst mooie en/of grappige filmpjes te laten zien. Ook toegankelijk voor beginnende computeraars, die internet gebruiken.