Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

bron: Brugs Handelsblad 21 juni 2013

Ashley gehuwd...

bron: Brugs Handelsblad * 28 juni 2013

Karel Calmeyn

karel calmeyn

Klik in de foto hierboven om die groter te zien. (bron: Brugs Handelsblad 21 juni 2013)


Terug in de tijd...

Geniet mee van een uur documentaire beelden waarin 

Çois en Jef Cassiers 

de hoodrollen spelen, alias Het Manneke...


De vijfde 'Cultuurprijs van de provincie West-Vlaanderen' gaat naar Stephan Vanfleteren. De fotograaf was daarom te gast bij Vanthilt on tour. Bekijk hier het stukje opnieuw:

Verslag laatste BCC

Fascinerende video

Mas Antwerpen film

Weetje

Eergisteren 7 juni 2013 trouwde Jurgen Dewitte, fotograaf die al enkele keren te gast was in de BCC. Proficiat!

7 juni 2013


Bcc Foto's juni  klik

Dit wordt meteen onze laatste bijeenkomst voor onze zomerstop. Pas vanaf oktober 2013 zijn we er terug, na onze vakantie: helemaal uitgerust én ontspannen voor een nieuw en lang seizoen computer- en internetverhalen!

Joost Verstraeten van Apple Senioren Brugge komt op 7 juni 2013 een uiteenzetting houden over de  iPad . Ook Joost maakte een volledige website waarop je alles hier zult kunnen nalezen!

Joost is een overtuigde iPad-gebruiker. Hij noemt op de avond 10 redenen om te kiezen voor de iPad. Hij vertelt ook waarom hij de iPad ideaal vindt voor bejaarden. De avond sluit aan bij de vorige BCC-avond over tablets, waarover je hier nog alles kan nalezen.

Een grappig voorproefje

Weetje


Google heeft de opslag van Gmail en Drive samengevoegd. Daardoor hebben gebruikers nu een totale opslagruimte van 15GB.

Klik op de foto hieronder en bekijk het filmpje over hoe een Chinese firma de toekomst ziet van het openbaar vervoer...hallucinant!

Lore en Abel

Vaste verslaggeefster van de BCC-stuurgroep, Martine Desoppere, werd onlangs grootmoeder. En dat zomaar twee keer in twee weken tijd: bij haar dochter werd Abel geboren, bij haar zoon werd het Lore. De BCC-stuurgroep én alle leden wensen Martine en haar familie bij deze een dikke proficiat. Beide staan naast elkaar op foto in het Brugs Handelsblad van 31 mei 2013 (zie hieronder!).

Aanvulling: 't is twee keer in twee DAGEN trouwens, in 28 uur om nog meer precies te zijn.. alhoewel, aj de minuten wil tellen : dinsdagavond 21.17 en donderdagmorgen 1.59 u ... 

Abel en Lore