Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

6 mei nieuw!!


 6 mei (in exclusiviteit !!) de Zapfi*antenne én hoor hoe je precies alles kunt aansluiten voor huisgebruik. Wij kregen er ééntje in bruikleen:  exclusief te bekijken in BCC..

meer foto's klik

6 mei 2011

 6 mei 2011, BCC-bijeenkomst, we gaan op zoek naar waar de computer zijn intrede doet in het Brugge van vandaag: onlangs werd Zapfi gelanceerd, het draadloze netwerk dat heel Brugge bedekt, maar ook de Brugse bibliotheek werd helemaal vernieuwd! Inleveren en uitlenen gebeurt nu volledig computergestuurd. We gaan op zoek naar de mogelijkheden van het nieuwe systeem...alvast een boeiende avond over de nieuwe evoluties in onze eigen stad. Zorg dat je er bij bent!

BCC is gratis toegankelijk voor iedereen! We starten om 19u op vrijdag 6 mei 2011 in het Dienstencentrum De Garve in Sint-Jozef. Wees van harte WELKOM..

grappig !

Bekijk deze video van nauwelijks één minuutje tot op het eind! Eerst lijkt er niets te gebeuren, tot ...

Stuurgroep-medewerker BCC in de krant!

Rik, duiveltje-doet-al bij BCC, werd onlangs gehuldigd als deelnemer aan de energie-besparingsactie van, de stad. je ziet Rik uiterst rechts op onderstaande foto uit het Brugs Handelsblad van 29 april 2011. (klik IN de foto én artikel om die groter te zien !)

Rik  Debacker uiterst rechts op de foto Klik in het ratikel om het groter te bekijken

Klik IN één van de foto's hieronder en bekijk meteen alle foto's van de avond.