👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
Archief op datum -  BCC 2016 -  5 februari 2016 -  bcc

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

 

 


Een computer is een apparaat dat problemen oplost

die je niet zou hebben als je dat apparaat niet had


Eerstvolgende BCC op 5 februari 2016


Geen computerclub in januari, want de eerste vrijdag is op 1 januari!

Op 5 februari 2016 is dus onze eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar. En we maken er meteen een kleppper van formaat van. Het onderwerp: Bcc met rooie oortjes

BCC foto's 4dec.2015

 


Ja , je leest het goed. Wat je je daar moet bij voorstellen? We laten dat graag aan je fantasie over, maar kom toch maar eens kijken naar onze 'stomende' eerste bijeenkomst! Het zal er warm aan toe gaan!

57 klassieke pianodeuntjes naadloos tot één geheel verwerkt:

Geniet van deze fotoreeksen

In Parijs zijn de autoriteiten op 5 januari 2016 begonnen met het aftappen van het Canal Saint-Martin, een populaire waterweg die toeristen en reizigers aantrekt. Het is voor het eerst in 14 jaar dat die leeg komt te staan. In deze fotoreeks zie je wat er allemaal gevonden wordt...

"The Family of Man" is een tentoonstelling die in januari 1955 geopend werd in het Museum of Modern Art. Ze werd samengesteld door Edward Steichen. Het was (toen) baanbrekend werk: 503 foto's van 273 fotografen uit 68 landen. De reizende tentoonstelling trok meer dan 9 miljoen mensen en de catalogus verkocht meer dan 2,5 miljoen exemplaren. Hieronder een typisch Hollandse foto van Emmy Andriesse.

De 3 jaar oude Bull Terrier Claire reist de wereld rond met de Nederlandse fotograaf Alice Van Kempen en poseert graag voor foto's in verlaten gebouwen. Van Kempen (48) zoekt verlaten plaatsen om te fotograferen. Ze heeft een passie voor stedelijke omgevingen. Hier zie je nog meer foto's van Alice Van Kempen op haar Instagram-account.

Bloeddruk

Bereken zelf je internetsnelheid

Woord van het jaar

sjoemelsoftware: 'software om de testresultaten van een apparaat positief te beïnvloeden, m.n. zulke software die in auto's wordt gebruikt om de CO2-uitstoot gunstiger voor te stellen' (in Nederland nummer 1, bij ons nummer 2 na 'kraamkost' = 'maaltijd als cadeau voor een pasbevallen moeder en haar gezin')


De oudere, mannelijke BCC-stuurgroepleden oefenen volop voor hun kerstdansje:

Gratis tv kijken op je computer en smartphone

VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM zijn vanaf nu live en tot zes dagen terug uitgesteld te bekijken. Helemaal gratis, en dat zowel via de website als via je smartphone of tablet. Stievie Free is de gratis instapversie van de betalende televisie-app, die tien Vlaamse zenders aanbiedt en waarbij mensen reclame kunnen doorspoelen. Bij Stievie Free zijn de niet-doorspoelbare reclameblokken korter dan bij gewone uitzendingen. Een account maken is wel verplicht. Ontdek het hier 

Je kan overigens al langer volgens hetzelfde principe de volledige programma’s op vtm.be bekijken. Ondersteuning voor Apple TV of Chromecast ontbreekt (nog?).

Geniet even mee....